NAREZIVANJE / IZRADA KLJUČEVA

 

Kod nas možete narezati ključ bilo kog tipa, patent, kasa, jednoperni, dvoperni, za automobil bez čipa ili sa čipom, potisni, tačkasti, fišet...

PRODAJA, POPRAVKA I MONTAŽA BRAVA

 

Ukoliko imate pokvarenu bravu ili cilindar koji loše funkcioniše, nemojte čekati, dođite da rešimo problem...

PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

 

U proizvodnji PVC stolarije koristimo petokomorne nemačke profile SALAMANDER ili BRUGMANN, kao i nemački okov SIEGENIA. PVC stolarija se odlikuje izuzetnom termo i zvučnom izolacijom ...

PVC SALAMANDER DRAPELI

 Treba istaći da je PVC stolarija otporna na atmosferske uticaje (vlaga, hladnoća, toplota) što takođe štedi vaš novac jer je održavanje svedeno na minimum....

Bitan segment svih nas jeste naš dom. Naše poslovanje je usko povezano sa vašom sigurnošću, bilo to vezano za vašu kuću, stan, ili neki drugi objekat.

Svaka brava, ili cilindar ima svoj vek. Ukoliko se dogodi da Vaš ključ zapinje, ili teško ulazi u srce brave, posledica toga je obično lom ključa u datoj bravi, ili preskakanje samog jezička. U takvim situacijama dolazi do zaključavanja. Da se ne bi to dogodilo reagujte na vreme.Specijalizovani smo za otvranje bilo kog tipa vrata, bilo da su drvena, ili metalna. Otvaranje radimo, pouzdano I brzo, I štp je najvažnije samom klijentu bez oštećenja samih vrata. Situacije u kojima se dogodi da se gube ključevi, nudimo prešifriranje date brave, tako da ključevi koju su možda dospeli kod nekog drugog su neupotrebljivi.

U našoj radnji nudimo spektar različitih vrsta cilindara (kodiranih, običnih), usadnih brava, bravica za poštanske sandučiće,katanaca, sigurnostnih brava. Trudimo se da kvalitetom asortimana omogućimo da naši klijenti budu zadovoljni, I da niz godina ne razmišljaju o bilo kakvom kvaru. Za svu robu odgovaramo sa sigurnošću, I ukoliko ugrađujemo, spremni smo da uvek izađemo u susret ukoliko klijent možda nije zadovoljan. Takve siutacije su izuzetno retke.

Reference u ovom delu našeg poslovanja su niz banaka, I sudskih izvršitelja, sa kojima već niz godina sarađujemo za njihoe potrebe, kako zbog našeg kvaliteta, tako I zbog efikasnosti i efektivnosti koju nudimo u ovom delu poslovanja.

Ukoliko se javi bilo kakav čudan problem sa vašim vratima, mi smo tu zbog Vas. U svakom trenutku smo spremni da izađemo na teren i obavimo intervenciju kako bi zadovoljili našeg klijenta.

Posavetujete se uvek na vreme, a mi ćemo se unapred potruditi da do neprijatnih situacija za Vas ne dođe nikad.