NAREZIVANJE / IZRADA KLJUČEVA

 

Kod nas možete narezati ključ bilo kog tipa, patent, kasa, jednoperni, dvoperni, za automobil bez čipa ili sa čipom, potisni, tačkasti, fišet...

PRODAJA, POPRAVKA I MONTAŽA BRAVA

 

Ukoliko imate pokvarenu bravu ili cilindar koji loše funkcioniše, nemojte čekati, dođite da rešimo problem...

PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

 

U proizvodnji PVC stolarije koristimo petokomorne nemačke profile SALAMANDER ili BRUGMANN, kao i nemački okov SIEGENIA. PVC stolarija se odlikuje izuzetnom termo i zvučnom izolacijom ...

PVC SALAMANDER DRAPELI

 Treba istaći da je PVC stolarija otporna na atmosferske uticaje (vlaga, hladnoća, toplota) što takođe štedi vaš novac jer je održavanje svedeno na minimum....

Auto je nekad naša druga kuća, ili drugim rečima član porodice. Svesni smo današnjice da mnogi ne funkcionišu bez vozila jel im je neophodan za posao, porodicu, decu. Obavezno se vozilo regristruje, uradi servis, ali se obično zaboravlja najvažnije a to je da se u njega mora ući, otključavanjem i paljenjem.

Vozači se obično javljaju kad brave otkažu, više ne mogu da se zaključaju, ili dođe do kvara kontakt brave ( ključ se ne može okrenuti, ili jednostavno ostane u nekoj poziciji i više se ne može izvaditi). Trudimo se uvek da klijentima u takvim situacijama izađemo u susret, bilo to na terenu, ili u bilo kom delu dana u našoj radnji.

Specijalizovani smo za vršenje popravki na bilo kom vozilu, bila to brava od vrata, gepeka, ili kontakt brave. U to ulazi deblokada brave na terenu, u slučaju da ključ ostaje zagljavljen.

Takođe vršimo otvaranje vozila na terenu, precizno, sigurno sa specijalnom opremom novije generacije, gde ne dolazi do nikavog oštećenja na vašim vratima, kederima ili slično.

Sarađujemo niz godina sa ovlašćenim servisima, elekitričarima, i automehaničarima. Vršimo servis bilo koje brave, čišćenjem i ponovnim osposobljavanjem za rad. Jako su retke situacije da se date brave moraju kupiti nove, dolaskom kod nas trudimo se da svaki mogući problem rešimo.

U mogućnosti smo da prešifriramo kontakt bravu bilo kog vozila, kao i da izmenimo sammač na ključu, ako je star i izlizan, i sam je nekad uzrok kvara brave, tj lamela koje se nalaze u srcu nje.

U koliko Vam se javi bilo kakav sitan kvar, ili osećaj da mehanički vaša brava koči, ili ne okreće kako treba, slobodno nas pozovite da Vam damo savet. Mi smo tu zbog Vas, i Vašeg zadovoljstva.