NAREZIVANJE / IZRADA KLJUČEVA

 

Kod nas možete narezati ključ bilo kog tipa, patent, kasa, jednoperni, dvoperni, za automobil bez čipa ili sa čipom, potisni, tačkasti, fišet...

PRODAJA, POPRAVKA I MONTAŽA BRAVA

 

Ukoliko imate pokvarenu bravu ili cilindar koji loše funkcioniše, nemojte čekati, dođite da rešimo problem...

PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

 

U proizvodnji PVC stolarije koristimo petokomorne nemačke profile SALAMANDER ili BRUGMANN, kao i nemački okov SIEGENIA. PVC stolarija se odlikuje izuzetnom termo i zvučnom izolacijom ...

PVC SALAMANDER DRAPELI

 Treba istaći da je PVC stolarija otporna na atmosferske uticaje (vlaga, hladnoća, toplota) što takođe štedi vaš novac jer je održavanje svedeno na minimum....

 

- Prozori, Vrata, Terase, Izlozi, Komarnici, Roletne


U proizvodnji PVC stolarije koristimo petokomorne nemačke profile SALAMANDER, kao i nemački okov SIEGENIA. Staklo je 4x16x4 termo. Pvc je najbolji zvučni i toplotni izolator.
PVC stolarija se odlikuje izuzetnom termo i zvučnom izolacijom što se direktno odražava na potrošnju energije, a samom tim i na kućni budžet.

Takođe treba istaći da je PVC stolarija otporna na atmosferske uticaje (vlaga, hladnoća, toplota) što takođe štedi vaš novac jer je održavanje svedeno na minimum - dovoljno je samo prebrisati vlažnom krpom - za razliku od drvene stolarije čije održavanje (skidanje stare boje, gitovanje, farbanje) poprilično košta.
PVC stolarija se standardno proizvodi u beloj boji, a po želji kupca može biti recimo hrast, mahagoni, itd. U PVC profilima se nalaze ojačanja od od pocinkovanih kutija debljine 2mm.
Takođe je vrlo važno znati da je PVC stolarija kompaktna, što znači da se stranice prozora vare - za razliku od aluminijuma, gde se stranice sastavljaju spojnicama - što PVC prozoru daje dodatnu čvrstinu.

Odaberite PVC stolariju - štedite dugoročno.


PVC sistemi – PVC prozori i vrata

 
 
 

Nudimo vam širok spektar različitih sistema i dizajna potpuno prilagodjenih vašim individualnim potrebama:
PVC prozori, klizna vrata, balkonska vrata, ulazna vrata…